8 Ocak 2013 Salı

ANADOLU GRUBU, İTALYAN VE HİNTLİ TRAKTÖR GETİRECEK

Anadolu Grubu’nun tarım sektöründeki firması Anadolu Motor,; traktör sektöründe geniş bir yelpaze ile hizmet veren İtalyan Argo; Tractors Grubu ve Hindistan’ın en büyük traktör üreticileri arasında; yer alan Sonalika Grup ile distribütörlük anlaşması imzaladı.; Zaman Gazetesinde yer alan habere göre, yapılan anlaşmaya göre; Anadolu Motor, Argo Tractors ile yaptığı işbirliği sonucu Rex serisi; ile bahçecilik ve sera işlerinde, Globalfarm ve Powerfarm modelleri; ile tarım arazilerinde, 5H serileri ile geniş ve zorlu toprak şartları; için tasarlanan Landini traktörlerini Türkiye’ye getirecek.
 
Anadolu; Motor, Hint Sonalika Grup ile yaptığı işbirliği sonucu ise 50 ile 90; beygir güç aralığında tekçeker ve çiftçeker özelliğinde  ürün gamına; sahip Solis traktörlerle Türk çiftçisini buluşturmaya hazırlanıyor.; Anadolu Motor Genel Müdürü Erdoğan Özoğul “Landini ve Solis ile; yaptığımız distribütörlük anlaşmasında, satış ve satış sonrası; hizmetlerinde de katma değerli hizmet anlayışımızı ön plana çıkararak; başarı elde edeceğimize inanıyoruz.” dedi. Anadolu Motor Satış ve; Pazarlama Müdürü Cem Burak Pir ise, “Landini ve Solis, kapsamlı bir; ürün çeşitliliğine sahip.
 
Önümüzdeki dönemde güçlü iş ortaklarımızla; birlikte daha fazla çiftçiye ulaşacağız.” diye konuştu. İlk olarak; Konya Tarım Fuarı’nda görücüye çıkacak Landini ve Solis traktörleri; nisan ayından itibaren satışta olacak. Anadolu Motor Lombardini dizel; motor üretimini halen kendi markası olan Antor adı altında sürdürüyor.; Şirket motor üretiminin yanı sıra Lombardini motorları, Honda güç; ürünleri, LS traktör ve Gallignani balya makinelerinin Türkiye; distribütörlüğünü yapıyor.
 
zaman gazetesi

Hiç yorum yok: