29 Mayıs 2012 Salı

İçtaş-Astaldi kimdir?

IC İÇTAŞ
IC HOLDİNG bünyesindeki en önemli şirketlerden biri olan IC İÇTAŞ İNŞAAT, makro ölçekli projelerde global bir markadır. Yurt içi ve yurt dışı projelerinde uzman iş gücü, makine parkı ve deneyimleriyle adından sıkça söz ettirmektedir. Toplu konut, iş merkezi, kamu binaları, oteller, sağlık tesisleri, okullar, askeri yapı ve kamplar, enerji santralleri, anahtar teslimi endüstriyel yapılar, yol, köprü, liman, havalimanı, içme suyu tesisleri, atık su arıtma tesisi, sulama sistemi inşaatları ile üstyapı-altyapı rehabilitasyon ve yenileme işleri faaliyet alanlarını oluşturmaktadır. Tüm bunların yanı sıra IC İçtaş İnşaat, patlamamış mühimmat ve mayın temizleme projesi gerçekleştirmiş Türkiye'de deneyim sahibi ilk şirkettir. Bunların yanı sıra IC İÇTAŞ'ın tamamladığı veya halen devam eden İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminal 2, Antalya Havalimanı İç Hatlar, Zafer Bölgesel Havalimanı projeleri, Türk hava sahası modernizasyon çalışmaları ve Ankara-İstanbul hızlı tren projesi gibi pek çok projesi bulunmaktadır. IC İçtaş ISO 9001:2000 kalite sertifikasına sahiptir.

ASTALDI
İtalyan borsasının gözde hislerinden Astaldi Grubu, 80 yıldır Italya'da ve uluslar arası pazarlarda büyük-ebatlı sivil mühendislik işlerin dizaynı ve inşası alanında faaliyet göstermekte.
Grup genellikle şu alanlarda faaliyet göstermekte:
• Taşımacılık sektörü altyapı çalışmaları (demiryolları, yol, liman ve havaalanı inşası)
• Hidrolik çalışmalar ve enerji santralleri (barajlar, hidroelektrik santralleri, su dağıtım tesisatı, petrol boru hattı, gaz hattı, nükleer santraller ve artma tesisleri)
• Sivil ve endüstriyel inşaat (hastane, üniversite, havaalanı, mahkeme salanları ve otoparklar)
• Sağlık hizmeti veren tesislerin, taşımacılık sektörü altyapı çalışmalarının ve otoparkların yönetimi
Astaldi Grup kompleks ve değeri yüksek kamu projelerinin geliştirilmesi ve yönetilmesi için gereken finansmanı ve kaynakları sağlayabilen Ana Girişimci konumunda.

Hiç yorum yok: