12 Temmuz 2013 Cuma

Tekfen Holding Teknik Analizi


Kısa vadeli olarak nitelendirdiğimiz yükselen hareket içinde bulunan hissede, ana destek noktası olarak 6,62 seviyesi ön plana çıkmaktadır.

 

Hissede yaşanabilecek olası geri çekilmelerde 6,62 seviyesinin altına inilmediği sürece, düşüşlerin sınırlı kalacağını, kısa vadeli yükselen hareketin ana direnç konumunda bulunan 7,30 seviyesine doğru süreceğini düşünmekteyiz. Bu nedenle, 6,62 seviyesine stop loss konularak, hissede geri çekilme hareketleri içinde alınacak pozisyonların riskinin düşük olacağı söylenebilir.

 

6,62 seviyesindeki desteğin bozulması durumunda ise, kısa vadeli yükselen hareketin de bozulacağını, hissenin yeni bir satış dalgası içine gireceğini düşündüğümüzden, alınan pozisyonların kapatılmasını tavsiye etmekteyiz. Ara destek noktası olarak 6,70 seviyesi izlenebilir.

 


Hissede daha uzun süreye yükselişin yayılabilmesi için ise 7,30 seviyelerinin aşılmasını önemli olacaktır. Bu seviyenin üzerinde, sırasıyla 7,50  seviyeleri ile 7,76 seviyeleri hedeflenebilir.

 

Hissede yukarı ataklarda satış için de kısa vadeli pozisyonlarda 7,30 seviyelerine doğru hareketlenmeler değerlendirilebilir. Orta vadeli pozisyonlarda satış için sırasıyla 7,50 ve 7,76 seviyeleri takip edilebilir.
 
teb ytr

Hiç yorum yok: