31 Ekim 2012 Çarşamba

İpek Enerji Hakkında...

Batman ili Kozluk ilçesinde yeralan İpek1 arama kuyusunda 31.10.2012 tarihi itibariyle sondaja başlanmıştır. Sondajın toplam derinliği yaklaşık 3000 metre olarak planlanmıştır.  Yol ve lokasyon yapım çalışmaları, önümüzdeki ağır kış mevsimi şartları düşünülerek titizlikle, faaliyetin gidişatını aksatmayacak şekilde en kaliteli malzemelerle ve hassasiyetle tamamlanmıştır. Aynı yoldan yaklaşık 90-95 tır ile kule envanteri nakledilmiş, tüm envanterin montajı lokasyon alanında  yapılmıştır.

27.06.2012 tarihinde sondaja başlanan Koza1 arama kuyusunda ise sondaj çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir.  Hedeflenen ilk seviyede petrol ve gaz emaresi görülmüş olup bu seviyenin üretim kapasitesi ancak sondaj sonunda yapılacak test ve değerlendirmeler ile belirlenebilecektir. ikinci ve esas hedef seviyeye doğru ise hızla ilerlenmektedir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını  bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Hiç yorum yok: