28 Eylül 2012 Cuma

TEB'in yeni reklam yüzü

Yalan Dünya’nın sevilen karakteri Selahattin, TEB’in yeni reklam; yüzü oldu. Olgun Şimşek’in canlandırdığı ve 2.5 yıl boyunca TEB’in; reklamlarının ana karakteri olacak olan Selahattin’in ilk reklam; kampanyası ise Biriktiren Kredi oldu. “Biriktiren Kredi” ile TEB,; cazip oranlardaki kredi ile tüketicilerin ihtiyaçlarına finansman; sunarken, müşterisi adına da para biriktiriyor. Tüketici kredisi; kullanan müşterilerinin gerçekleştirdiği bankacılık işlemleri; karşılığında TEB, her ay müşterisinin vadeli hesabına para yatırıyor.;
 
Bu sayede TEB, kredi vadesi boyunca müşterilerinin hesabına 500 TL’ye; kadar yatırım yaparak birikimi başlatıyor.; Olgun Şimşek’in Yalan Dünya’da oynadığı Selahattin karakteri, 2.5; yıl boyunca Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) yeni reklam yüzü olacak.; Selahattin’in ilk rol aldığı reklam filmi ise “TEB’de şaşırmaya hazır; olun” sloganı ile TEB Biriktiren Kredi oldu.


Biriktiren Kredi ile; ‘harcamalar çok, birikime başlamaya fırsat yok’ dönemini bitirmeyi; amaçlayan TEB, sektör ortalamasına göre uygun oranlardaki tüketici; kredisinden faydalandırırken yapılan bankacılık işlemleri; karşılığında müşterisi için birikim yapıyor.; TEB’den 500 TL ile birikime destek; TEB, kredi vadesi süresince her ay yatırdığı tutarlar ile birikimi; müşterisi adına yaparken, biriken parayı vadeli hesabın getirileri ile; değerlendiriyor.
 
Biriktiren Hesap ile TEB, kredi vadesi boyunca; yaklaşık 500 TL civarında bir birikimi vadeli hesaba yatırmış oluyor.; Kredi ödemesi tamamlandıktan sonra müşteriler, hesaplarında; biriken tüm tutarı faiziyle birlikte çekebiliyor ya da üzerine birikim; yapmaya devam edebiliyor.; “Harcamam çok, birikime başlamak zor” söylemine son; TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan; Mendi, “Müşterilerimiz, ihtiyaç kredisi kullanarak mevcut giderlerini; karşılamaya çalışırken biz onlar adına birikimi başlatıyoruz.; Biriktiren Kredi ile ‘harcamalardan dolayı birikime başlayamıyorum’; söylemini bitiriyoruz. Biriktiren Kredi ile TEB olarak birikimin; temelini atıyoruz, müşterilerimizi birikime teşvik ediyoruz. Kredi; ödemesi bittikten sonra müşterilerimiz dilerlerse aynı hesap üzerinden; birikim yapmaya devam edebilir” dedi.

Hiç yorum yok: