19 Temmuz 2012 Perşembe

SİNPAŞ LİVA İSTANBUL

Doğa ile Yaşamın Yeni Adresi...

Liva Hobi Akademisi, çocukların evlerinin yanı başında güvenle gidebilecekleri; ebeveynlerin ise arkadaşlarıyla boş zamanlarını keyifle geçirebileceği bir sosyal alan olarak konumlanıyor.

Sinpaş Yapı’nın ilk defa bu projesinde hayata geçireceği Liva Hobi Akademisi’nde hem yetişkinler hem de gençler için yabancı dil eğitimleri, spor, resim ve Özgür şef ve ekibi ile yemek kursları verilecek. Kendine has sunumu ve özel tarifleri ile yıllardır Türk mutfağına ek olarak dünya mutfaklarından örnekler ile Türk damak tadına uygun menüler hazırlayan Özgür Şef, Liva Hobi Akademisi’nde LİVA İstanbul sakinlerine özel tarifler hazırlatacak.

 Liva İstanbul’un tanıtım ofisinde aileler projenin detayları konusunda bilgi sahibi olurken çocuklarını da bir pedagog eşliğinde bırakabilecekleri çocuk oyun alanı bulunuyor. Tanıtım ofisine gelen çocuklar yetenek ve becerilerini keşfederken ebeveynleri de unutulmuyor. Tanıtım ofisinin mutfağında pişen leziz ikramlar ve keyifli piyano dinletisi ile güzel bir hafta sonu onları bekliyor. Liva Hobi Akademisi’nde ailelerin geçireceği keyifli saatler bu etkinliklerle tanıtım ofisinde kısa süreli de olsa ziyaretçilere yaşatılıyor.

İşte Projeden Son Görüntüler: 10/07/2012



Hiç yorum yok: