8 Eylül 2014 Pazartesi

İş Bankası C Teknik Analizi

Hissede kısa vadeli yükselen hareketin sürdüğünü görmekteyiz. Ana destek noktası olarak bu hafta 5,50 seviyesi ön plana çıkmaktadır. Bu seviyenin üzerinde 5,70 ve 5,57 seviyeleri ara destek noktaları olarak izlenebilir.
 
Kısa vadeli göstergelerin olumlu sinyalleri, hissede yükseliş eğiliminin teknik açıdan süreceğine, ilk etapta 5,83 seviyesinin test edileceğine işaret etmektedir. Bu nedenle, 5,50 seviyesine stop loss konularak, hissede pozisyon alınabileceğini düşünüyoruz.
 
5,50 seviyesindeki desteğin bozulması halinde ise, kısa vadeli yükselen hareketin de bozulacağını, hissenin yeni bir satış dalgası içine gireceğini düşündüğümüzden, alınan pozisyonların kapatılmasını tavsiye etmekteyiz.
 
Daha uzun süreye yükselişin yayılmaya başlayabilmesi için ise 5,83 seviyesinin aşılması önemli görülmektedir. Bu durumda, orta vade sırasıyla 6,03-6,26 bandı ile 6,54 seviyesi hedeflenebilir.
 
Hissede yukarı ataklarda satış için de kısa vadeli pozisyonlarda 5,83 seviyesine doğru hareketlenmeler değerlendirilebilir. Orta vadeli pozisyonlarda satış için sırasıyla 6,26 ve 6,54 seviyeleri gözlenebilir.

Hiç yorum yok: