29 Kasım 2012 Perşembe

Şirket Haberleri

UYUM

06 Kasım 2012 ve 13 Kasım 2012 tarihlerinde yapılan özel durum açıklaması ile kamunun bilgisine sunulduğu üzere, Merkezi, Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:23 Kat 4  Beylikdüzü/İstanbul adresinde bulunan, Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Tica ret Anonim Şirketi'nin (Uyum Gıda) çoğunluk hisselerine sahip hissedarlar ile hisselerin, şirketimize satış yoluyla devir edilmesine yönelik ön görüşmelere başlanmıştır.Bu çerçevede, halen söz konusu ön görüşmeler sürmekte olup, 28 Kasım 2012 tarihli HABERTÜRK gazetesinde yayınlanan "....Tesco Kipa, ile Uyum Gıda görüşmesinde tarafların anlaşamadığı ve masadan kalktığı öğrenildi" içerikli haber gerçeği yansıtmamaktadır.Konu ile ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

ISCTR

Danıştay nezdinde karar düzeltme aşamasında bulunan ve ilgide kayıtlı özel durum açıklamamız ile kamuoyuna duyurmuş olduğumuz davaların 135,7 milyon TL'lik kısmı Bankamız lehine sonuçlanmış ve kesinleşmiştir.İlgide kayıtlı açıklamada yer alan ve Danıştay nezdinde temyiz aşaması lehimize sonuçlanmış olan kalan kısım ile ilgili karar düzeltme süreci devam etmekte olup, konuyla ilgili gelişmeler oldukça kamuoyu bilgilendirilecektir.

ISGYO
 
Yönetim Kurulumuzun 28 Kasım 2012 tarihinde yapılan toplantısında; İstanbul İli, Tuzla İlçesinde geliştirilmekte olan Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi ile Tuzla Karma Projesinin inşaat işlerinin en düşük fiyat teklifini veren Koray İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş.'ye anahtar teslim usulüne göre 202.000.000 ABD Doları + KDV bedelle yaptırılmasına ve sözleşmenin imzalanması hususunda Genel Müdürlüğe yetki verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Basın
Garan

Garanti Bankası’nın ortağı BBVA’nın Başkanı Francisco Gonzalez, İspanya’da düzelenen İspanyol-Türk Buluşması kapsamında Türkiye ile İspanya’nın parlak bir gelceğe sahip olduğunu söyledi.


Ekgyo

Garanti Bankası’nın ortağı BBVA’nın Başkanı Francisco Gonzalez, İspanya’da düzelenen İspanyol-Türk Buluşması kapsamında Türkiye ile İspanya’nın parlak bir gelceğe sahip olduğunu söyledi.


Bankacılık sektörü Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, tüketiciden alınan 31 kalemdeki işlem ücretlerinin kaldırılmasında geri adım atmayınca bankalar orta yol arayışına girdi. Aralıkta Bakan Yazıcı'yla görüşecekler

Hiç yorum yok: