12 Eylül 2013 Perşembe

İş Bankası C Teknik Analizi

Hissede 4,59 seviyesinden başlayan kısa vadeli bir yükselen hareket takip etmekteyiz. Ana destek noktası olarak 4,86 seviyesi ön plana çıkmaktadır. 5,00 ve 4,92 seviyeleri ara destek noktaları olarak etkili olacaktır.
 
Kısa vadeli göstergelerin olumluya dönen sinyalleri dikkate alındığında, 4,86 seviyesinin altına inilmediği sürece, hissede düşüşlerin sınırlı kalacağı, kısa vadeli yükseliş eğiliminin korunacağı, önümüzdeki süreçte ilk aşamada 5,38 seviyelerinin test edileceği söylenebilir. Bu nedenle, 4,86 seviyesine stop loss konularak, hissede geri çekilme hareketleri içinde pozisyon alınabileceğini düşünmekteyiz.
 
4,86 seviyesindeki desteğin bozulması durumunda ise, kısa vadeli yükselen hareketin de bozulacağını, hissenin yeni bir satış dalgası içine gireceğini düşündüğümüzden, alınan pozisyonların kapatılmasını tavsiye etmekteyiz.
 

Hissede daha uzun süreye yükselişin yayılmaya başlayabilmesi için 5,38 seviyelerinin aşılması önemli görülmektedir. Bu seviyenin üzerinde, sırasıyla 5,60 seviyeleri ile 5,90 seviyeleri hedeflenebilir.
 
Hissede yukarı ataklarda satış için de kısa vadeli pozisyonlarda 5,38 seviyelerine doğru hareketlenmeler değerlendirilebilir. Orta vadeli pozisyonlarda satış için sırasıyla 5,60 ve 5,90 seviyeleri takip edilebilir.
teb ytr

Hiç yorum yok: