23 Eylül 2013 Pazartesi

Coca Cola İçecek Teknik Analizi

Kısa vadeli olarak nitelendirdiğimiz yükselen hareket içinde bulunan hissede, bu hafta ana destek noktası olarak 20 günlük hareketli ortalamaya denk gelen 50,00 seviyeleri ön plana çıkmaktadır.  Ara destek noktaları 51,75 ve 51,00 seviyeleri izlenebilir.
 
Olası geri çekilmelerde özellikle 50,00 seviyesinin altına inilmediği sürece, hissede düşüşlerin kısa süreli düzeltme hareketleri olarak kalacağı, yükselen hareketin korunacağı, önümüzdeki süreçte ilk etapta orta vadeli alçalan trend çizgisine denk gelen 56,00 seviyesindeki ana direnç bölgesine doğru bir hareketlenme yaşanacağı söylenebilir. Bu nedenle, 50,00 seviyesine stop loss konularak, hissede geri çekilme hareketleri içinde pozisyon alınmasını önermekteyiz.
 
50,00 seviyesindeki desteğin bozulması durumunda ise, kısa vadeli yükselen hareketin de bozulacağını, hissenin yeni bir satış dalgası içine gireceğini düşündüğümüzden, alınan pozisyonların kapatılmasını tavsiye etmekteyiz.
 

Hissede kısa vadeli olarak nitelendirdiğimiz yükselen hareketin, daha uzun süreye yayılmaya başlayabilmesi için ise 56,00 seviyelerinin aşılması önemli görülmektedir. Bu seviyenin üzerinde, sırasıyla 58,25 seviyeleri ile TL bazında tarihi zirveye denk gelen 59,75 seviyeleri hedeflenebilir.
 
Hissede yukarı ataklarda satış için de kısa vadeli pozisyonlarda 56,00 seviyelerine doğru hareketlenmeler değerlendirilebilir. Orta vadeli pozisyonlarda satış için sırasıyla 58,25 ve 59,75 seviyeleri gözlenebilir.

teb ytr

Hiç yorum yok: