Alt Sayfalar

21 Ekim 2013 Pazartesi

Vakıflar Bankası Teknik Analizi

Kısa vadeli yükselen hareket içinde bulunan hissede, ana destek noktası olarak 4,51 seviyeleri ön plana çıkmaktadır. Ara destek noktaları olarak 4,85, 4,78, 4,68 ve 4,63 seviyeleri izlenebilir.
 
Olası geri çekilmelerde özellikle 4,51 seviyesinin altına inilmediği sürece, düşüşlerin sınırlı kalacağını, yükseliş eğiliminin süreceğini önümüzdeki süreçte ilk etapta 5,00-5,32 aralığına denk gelen direnç bölgesinin test edileceğini düşünmekteyiz. Bu nedenle, 4,51 seviyesine stop loss konularak, hissede geri çekilme hareketi içinde pozisyon alınabileceği söylenebilir.
 
Olası geri çekilmelerde 4,51 seviyesindeki desteğin bozulması halinde ise, kısa vadeli yükselen hareketin de bozulacağını, hissenin yeni bir satış dalgası içine gireceğini düşündüğümüzden, alınan pozisyonların kapatılmasını önermekteyiz.
 

Hissede kısa vadeli olarak nitelendirdiğimiz yükselen hareketin, daha uzun süreli bir harekete dönüşebilmesi için ise 5,32 seviyelerinin aşılması önemli gözükmektedir. Bu seviyenin üzerinde, hedef olarak sırasıyla 5,50 seviyeleri ile 5,82 seviyeleri gösterilebilir. 
 
Hissede yukarı ataklarda satış için de kısa vadeli pozisyonlarda 5,32 seviyesine doğru hareketlenmeler değerlendirilebilir. Orta vadeli pozisyonlarda satış için sırasıyla 5,50 ve 5,82 seviyelerine oluşabilecek hareketler gözlenebilir.
TEB YTR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder